JAY MINIMAL

Music

Sun sept 8  Wilminkplein

 

Jay is al een aantal jaren actief in de technoscene van Oost-Nederland. Op 15-jarige leeftijd kwam hij voor het eerst in contact met techno en werd onmiddellijk verliefd.
Zijn geluid is zeer gevarieerd: van minimale tot zware techno. Het hangt af van de plaats en het moment waarop hij speelt. Tegenwoordig is hij niet alleen actief als DJ, maar ook als VJ op evenementen als Paradigm (Groningen) en Bauhauz (Nijmegen). Drie jaar geleden begon hij met Oscillate en sindsdien is Oscillate niet weg te denken uit de Enschedese technoscene.

 

 

Jay has been active in the techno scene of the east of the Netherlands for quite some years. At the age of 15 he first came into contact with techno and immediately fell in love. His sound is very varied from minimal to heavy techno. It depends on the place and the moment he is playing. Nowadays he is not only active as a DJ but also as a VJ at events like Paradigm (Groningen) and Bauhauz (Nijmegen). Three years ago he started Oscillate and since then Oscillate is unthinkable from the Enschede techno scene.